• iconTerazije 27/II, Beograd
  • iconinfo@cpsacademy.edu.rs

Radno vreme : Ponedeljak - Petak 08:00 - 15:30

icon

Pozovite nas

+381 11 77 07 669
+381 63 401 462

Javno priznati organizator aktivnosti obrazovanja odraslih (JPOA)

Course
275.000 RSD

Pejzažno uređenje slobodnih prostora (Baštovan)

Svrha programa je profesionalno i praktično osposobljavanje odraslih za rad u struci. Potreba za stručnjacima koji se bave pejzažnim uređenjem slobodnih površina je u stalnom porastu. Ovaj program obuke je koncipiran tako da omogućava polaznicima koji ga uspešno savladaju da kompetentno obavljaju poslove i povećaju mogućnost zaposlenja.

Course
275.000 RSD

Digitalni marketing

Naučite jedno od najtraženijih zanimanja u zemlji i svetu – od sada i u Srbiji! Uz pomoć naših stručnih predavača moći ćete da naučite kako da kreirate Facebook i Instagram reklame, kako da se promovišete na Google-u i naravno kako da napravite web sajt! Priključite se digitalnoj revoluciji koja je i u našoj zemlji u punom zamahu. Pronađite posao ili poboljšajte poziciju na kojoj radite. Uz pomoć naše obuke možete uspešno pokrenuti ili razviti i sopstveni biznis.

Course
275.000 RSD

Digitalno poslovanje

Online poslovanje raste iz godine u godinu, samo u Srbiji godišnji promet preko Interneta je oko 1,5 milijardi RSD. Globalno tržište ima 3 milijarde korisnika sa tendencijom rasta. Statističko istraživanje je danas pokazalo da je vođenje sopstvenog biznisa najsigurniji način zarade. Preduzetničke veštine i znanja su ključna za ostvarivanje kako ličnih tako i poslovnih ciljeva. Modernizacija poslovanja je uslov održivog uspeha na današnjem tržištu.

Course
275.000 RSD

E-Prodaja

Naučite jedno od najtraženijih zanimanja u zemlji i svetu; od sada i u celoj Srbiji putem predavanja uživo! Uz pomoć naših stručnih predavača moći ćete da naučite jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i pokrenete sopstveni online biznis. Saznajte kako da kreirate sopstvenu web prodavnicu i prodajete proizvode širom sveta, naučite kako da isporučite i naplatite robu u inostranstvu.

Course
275.000 RSD

Istraživanje tržišta i javnog mnjenja

Obuka Istraživanje tržišta i javnog mnjenja omogućiće najbolje prakse u istraživanjima tržišta i najnovije tehnike ispitivanja i analiza – omogućavajući polazniku da budu na čelu nauke. Uz module koje predaju vodeći stručnjaci na tom polju, razviće te veštine potrebne za profesionalnu karijeru u političkim (kampanjama) i javnim (medijskim i neprofitnim) istraživanjima.

Course
275.000 RSD

Negovatelj starih lica (Briga o starima)

Ovo je potpuno nova profesija i njen specifičan karakter zahteva izuzetne međuljudske veštine. Zbog ove činjenice, u našem kursu stavljamo posebnu pažnju ne samo na znanja i praksi, nego i na elemente međuljudskih odnosa. Ova profesija, za razliku od bilo kog drugog posla, zahteva emocionalnu angažovanost i znanje ljudske psihologije. Naš program je zasnovan na informacijama dobijenim od starijih ljudi koji traže dobre negovatelje da im pomognu u rešavanju svakodnevnih problema.

Course
275.000 RSD

Specijalista za upravljanje EU Fondovima

CPS akademija uz pomoć poljskog iskustva koje je najbolje u EU pokreće obuku sa najtraženije zanimanje u Srbiji Menadžer EU fondova. Priprema i vođenje projekata finansiranih kroz programe Evropske unije jedno je od područja na tržištu rada za koje vlada sve veće zanimanje javnog i privatnog sektora.Ovaj program ima za cilj osposobljavanje polaznika za pripremu i sprovođenje projekata finansiranih kroz programe Evropske unije po Poljskom metodu koji se pokazao kao najbolji u Evropi.

Course
232.000 RSD

Digitalno preduzetništvo

Da li ste spremni da se priključite digitalnoj (r)evoluciji?

Program Digitalno preduzetništvo Vas upozna sa veštinama potrebnim da osnujete i vodite sopstveni onlajn biznis, i u zemlji i u inostranstvu. Pored preduzetničke veštine i znanja, upoznaćete sa kako da kreirate i upravljate digitalnim sadržajem potrebnim da se istaknute kao (r)evolucionar u svojoj oblasti.